Näkymät:

Oletko mielestäsi oikeutettu ilmaiskierroksiin, mutta et löydä niitä? Sinun täytyy ensin kirjautua peliin, jossa ne on hyvitetty.

Jos paikka ei löydy, voit etsiä sen sivulla oikealla olevan hakupalkin avulla (tietokoneella).

tietokoneella

Mobiililaitteella hakupalkki sijaitsee sivun vasemmassa osassa.

Mobiililaitteella

Muista, että jotkut ilmaiskierrokset ovat voimassa vain tietyllä alustalla, kuten mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos olet kirjautunut sisään toisella laitteella, ilmaiskierrokset eivät ole käytettävissä.

Jos olet jo kirjautuneena tilillesi, kirjaudu ensin ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Jos olet rekisteröitynyt ulkoisen kampanjan kautta, ilmaiskierrosten näkymiseen voi kulua jopa kaksi tuntia.